Telefoonnummer

0597-785490
06-30572441

Links

Wilt u een link ruilen met Activiteitencentrum Winschoten?
Plaats dan eerst een link naar www.acwinschoten.nl op uw website en mail de gegevens van uw website naar: info@hoogmawebdesign.com.

Stichting Armslag, Stadskanaal
www.stichtingarmslag.nl

BOAS Werkt, Veendam
www.boaswerkt.nl

Waterbei Straattheater Festival, Winschoten
www.waterbei.nl

Total Office Center Oldambt
www.mijntoco.nl

Stichting Kinderen van Ecuador
www.kinderenvanecuador.nl

Trajectbegeleider

Als je besluit mee te doen met onze dagbesteding, dan krijg je een trajectbegeleider. Deze trajectbegeleider is je vaste aanspreekpunt. Samen bepalen jullie wat je doelen zijn en hoe je die kunt bereiken. Voor de één is dat het krijgen van een vrijwilligersbaan, voor de ander het opdoen van nieuwe contacten.

Foto

Je kan ook werken aan het vergroten van je zelfvertrouwen. Jullie kiezen samen welke activiteiten daar het beste bij passen. Je doelen worden opgeschreven in een trajectplan. Zodat je hier op een duidelijke en gestructureerde manier aan kunt werken. Tijdens persoonlijke gesprekken kijk je samen met je begeleider hoe dat verloopt. Zo ben je er altijdvan verzekerd dat je ontwikkeling en het werken aan jouw toekomst voorop staan.

Wereldwinkel

Naast het activiteiten-centrum hebben wij een kringloopwinkel. Deze winkel wordt gerund door onze zorgklanten en begeleiders. In de winkel is van alles te doen. Zoals het beheren van de kassa, sorterenen prijzen van binnengekomen spullen, inrichten van de winkel,verwerken van afval en het bezorgen van de verkochte spullen.Lijkt dit je een mooie uitdaging? Dan ben je van harte welkom om in onze winkel te werken.

SSB Erkend Leerbedrijf

Wil je meer informatie?

Kom dan langs in ons activiteiten-centrum. Je bent welkom aan de Transportbaan 1a in Winschoten. Maak je liever eerst een afspraak? Dan kun je ons bellen of mailen. We kunnen ook bij jou langskomen.

Vervoer

Misschien is ons activiteiten-centrum aan de Transportbaan voor jou lastig te bereiken. Dan maken we samen een plan om je te leren zelfstandig te reizen. We begeleiden je dan een paar keer in het openbaar vervoer. En als het echt nodig is, halen we je op en brengen we je ook weer thuis.