Telefoonnummer

0597-785490
06-30572441

Kringloopwinkel Winschoten

Naast het activiteitencentrum hebben wij een kringloopwinkel. Deze winkel wordt gerund door onze zorgklanten en begeleiders. In de winkel is van alles te doen. Zoals het beheren van de kassa, sorteren en prijzen van binnengekomen spullen, inrichten van de winkel, verwerken van afval en het bezorgen van de verkochte spullen. Lijkt dit je een mooie uitdaging? Dan ben je van harte welkom om in onze winkel te werken.

De kringloopwinkel zamelt kleding, elektrische apparaten, fietsen, meubels, huisraad en allerlei andere "herbruikbare" goederen in. Deze goederen worden tegen zo laag mogelijke prijzen verkocht. Onze winkel heeft geen winstoogmerk.

In de winkel worden alle ingebrachte goederen beoordeeld, schoongemaakt, indien nodig gerepareerd. Vervolgens wordt alles geprijsd en uitgestald. Ook d√°√°rbij kun je ons helpen.

Kringloopwinkel Winschoten SSB Erkend Leerbedrijf

Foto's

Kringloopwinkel Winschoten Kringloopwinkel Winschoten Kringloopwinkel Winschoten

Wil je meer informatie?

Kom dan langs in ons activiteiten-centrum. Je bent welkom aan de Transportbaan 1a in Winschoten. Maak je liever eerst een afspraak? Dan kun je ons bellen of mailen. We kunnen ook bij jou langskomen.

Vervoer

Misschien is ons activiteiten-centrum aan de Transportbaan voor jou lastig te bereiken. Dan maken we samen een plan om je te leren zelfstandig te reizen. We begeleiden je dan een paar keer in het openbaar vervoer. En als het echt nodig is, halen we je op en brengen we je ook weer thuis.